Advies in Marketing

Voor meer klanten, omzet en winst

Ziazan

Ik heb contact opgenomen met Monique omdat ik vastliep met mijn bedrijf. Ik had te weinig klanten en te weinig omzet. Dat het aan mijn marketing lag, was me duidelijk.

Voordat ik Monique leerde kennen, had ik daarom al verschillende marketingcursussen gevolgd. Van eendaagse workshops tot een uitgebreid traject. Wat ik in al die opleidingen miste, was het stukje hoe IK het moest aanpakken. Zelfs bij het lange traject had ik het gevoel dat ik de theorie zelf maar moest vertalen naar mijn werk. Het gevolg was dat er eigenlijk niets veranderde omdat ik die vertaalslag niet goed kon maken. Oftewel: theoretische kennis genoeg, maar hoe toe te passen, ho maar.

Ik bleef maar aanrommelen. Daarom was het zo fijn dat Monique heel concreet was. Ze gaf telkens voorbeelden waar ik echt wat aan had. Zelfs bij de intake had ze al tips die ik gelijk kon toepassen. Kromme gedachtegangen wist ze recht te buigen en mijn blik te verruimen. Want tijdens onze gesprekken kwam ik er achter dat ik veel te beperkt dacht.

Vaak was mijn eerste reactie op haar voorstellen: ”Ja maar, dat heb ik al geprobeerd. En toen lukte het ook niet.” Elke keer wist ze deze weerstand (super dat ze zo geduldig was, desnoods vertelde ze alles vier keer) te doorbreken met een logische uitleg waarom het nu wel zou gaan werken. Het waren soms kleine verschillen, maar wel wezenlijke verschillen.

Ik waardeer Monique enorm voor het delen van haar uitgebreide kennis, haar enthousiasme, haar geduld met mij en haar zalige soep. Mijn bedrijf loopt nu goed, na de veranderingen die we hebben doorgevoerd. De omzet is significant gestegen, ik heb meer klanten met minder inspanning. Ik kan je Monique echt van harte aanbevelen als je ook wilt groeien met je onderneming! 

Mariëlle Veerbeek – Ziazan – www.ziazan.nl

Care4Health

Monique was bij mij als klant onder behandeling op het moment dat ik als ondernemer enkele dringende vragen had met betrekking tot mijn marketing. Gelukkig bleek ik hierbij een betrouwbare partner te hebben gevonden welke zeer professioneel en accuraat te werk ging. Op elk gebied wist Advies in Marketing raad en werd er goed meegedacht voor het vinden van de juiste oplossingen! 

Kortom, een zeer tevreden klant welke bij volgende vraagstukken zeker weer contact met Advies in Marketing zal zoeken!

David Corvelijn – Health4Care – www.care4health.nl

Waarom is AIM succesvol?

  • Resultaat gericht
  • Adviseren en implementeren
  • Business modellen bekijken en fundamenteel aanpakken
  • Het denken van korte naar lange termijn
  • Organiseren, motiveren, leiding geven
  • Sparringpartner voor specifieke vraagstukken

 

Specialicatie AIM

  • Interim management
  • Opstellen strategisch marketingplan
  • Tijdelijke projecten